Όροι Χρήσης

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑΓια την χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου απαιτούνται κάποιες προσωπικές πληροφορίες των χρηστών. Η εταιρία λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για την διασφάλιση των Προσωπικών Δεδομένων, που υπόκεινται σε Ελληνική νομοθεσία (Ν.2472/97), δεσμευτική διάταξη ή σύμβαση, η οποία υπεραμύνεται αρχών για θεμιτό χειρισμό και επαρκή βαθμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.


Η εταιρία δεσμεύεται ότι όλα τα προσωπικά δεδομένα, που περιέρχονται στον δικτυακό τόπο της δεν θα χρησιμοποιηθούν ανάρμοστα, δεν θα πωληθούν ή με οποιοδήποτε τρόπο παραχωρηθούν σε τρίτα μέρη. Συγκεκριμένα, με βάση την κείμενη νομοθεσία η εταιρεία διαθέτει το δικαίωμα στα πλαίσια της δραστηριότητάς της να διατηρεί αρχείο πελατών, το οποίο δεν δύναται να κοινοποιήσει σε οποιονδήποτε τρίτο ούτε να προβεί σε οποιαδήποτε επεξεργασία αυτού.


Οι νέοι κάτω των 18 ετών πρέπει να λαμβάνουν την άδεια από τους κηδεμόνες τους πριν την υποβολή προσωπικών τους δεδομένων.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣΟι τρόποι πληρωμής μιας παραγγελίας είναι οι εξής:
Με αντικαταβολή: Το ποσό της πληρωμής εξοφλείται στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης courier την ώρα της παράδοσης του δέματος. Το κόστος αντικαταβολής είναι 1 (ένα) ευρώ


Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα: Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας, εφόσον έχετε επιλέξει την πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, θα κατευθυνθείτε σε ασφαλές περιβάλλον καταχώρησης των στοιχείων της κάρτας σας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα pelepharm.gr υποστηρίζει την πληρωμή με όλους τους τύπους πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners). Επίσης είναι δυνατή η πληρωμή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. * Σας ενημερώνουμε οτι για την ασφάλεια των συναλαγών σας: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). * Η πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα δεν έχει καμία επιπλέον επιβάρυνση.


Με τραπεζική κατάθεση:


Alpha Bank: IBAN: GR0201408860886002002004681 (Δικαιούχος λογαριασμού: Πελεκούδας Ιωάννης)

Εθνική Τράπεζα: IBAN: GR2201108360000083637820263 (Δικαιούχος λογαριασμού: Πελεκούδας Ιωάννης)

Τράπεζα Πειραιώς: IBAN: GR0201715690006569127923005 (Δικαιούχος λογαριασμού: Πελεκούδας Ιωάννης)Παραλαβή από το κατάστημα: Οδηγίες παραλαβής από το κατάστημα: Διεύθυνση Κορίνθου 242, Πάτρα. Σας ενημερώνουμε ότι η δέσμευση του αποθέματος ισχύει για 24 ώρες.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝΟι παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται εντός 48 ωρών (2 εργάσιμων ημερών) με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier, εφόσον το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο. Εάν η αποστολή του προϊόντος υπερβαίνει τις 48 ώρες (2 εργάσιμων ημερών) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς και με email για περαιτέρω ενημέρωση.


Η παράδοση των προϊόντων εντός Ελλάδας γίνεται σε 2 με 4 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την περιοχήΔυσπρόσιτες / απομακρυσμένες περιοχές :


Παράδοση προϊόντων σε δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να πραγματοποιηθεί σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το προβλεπόμενο.


Η παραλαβή ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στο πλησιέστερο συνεργαζόμενο υποκατάστημα courier της περιοχής σας.ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος αποστολής για οποιοδήποτε σημείο της Ελληνικής επικράτειας είναι 2,5 ευρώ


Με αγορές άνω των 29 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ
Για αντικείμενα μεγάλου όγκου οι χρεώσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν αφού πρώτα ο πελάτης ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς.ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝΑπαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε. Επίσης επιστροφές δεν γίνονται δεκτές αν προηγουμένως δεν επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς.Σε περίπτωση λάθος παραγγελίας, όπου υπεύθυνος είναι ο πελάτης, το www.pelepharm.gr δεν υποχρεούται για την αντικατάσταση του προϊόντος, παρόλα αυτά σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail.


Εξυπακούεται ότι σε τυχόν λάθος αποστολές όπου υπεύθυνη είναι η εταιρία, τα μεταφορικά όλα επιβαρύνουν την εταιρία μας και όχι τον πελάτη.


Σε περίπτωση που έχει γίνει λάθος αποστολή προϊόντος από εμάς και επιθυμείτε να το επιστρέψετε, μπορεί να γίνει αυτό εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Σε αυτήν την περίπτωση, απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή, είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε με όλα τα εξαρτήματά του μέσα, να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία του και να μην έχει γίνει προσπάθεια προσαρμογής ή τροποποίησης του προϊόντος.ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝΌλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ 24%.


Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το pelepharm.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.NEWSLETTER (ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ)Τα newsletters τα οποία ο επισκέπτης/χρήστης των υπηρεσιών του Διαδικτυακού τόπου λαμβάνει με την εγγραφή του στις λίστες παραληπτών (mailing lists) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του pelepharm.gr και ως εκ τούτου προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων.


Το pelepharm.gr διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές. Η εταιρεία μπορεί να διατηρεί αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των παραληπτών για την αποστολή και άλλων μηνυμάτων ενημερωτικού χαρακτήρα πέρα από τα Newsletters εκτός αν ο παραλήπτης δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.ΑρΓεΜΗ: 154249516000